View Single Post
Staro 25.12.2006., 23:31   #32
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor tigman Pregled postova
isuse...
ajde mi navedi jedno sredstvo koje NE !!! oštečuje površinu a čisti od patine ?

jel se pitaš malo što više štete nanosi...tvoje paste za poliranje ili uklanjanje kemisjkim putem ?
hvala na poučavanju...da mi nisi objasnio nebih znao

sada zbroji malo svoje (ipak ograničene mudrosti) i reci...dovraga...zeznuo sam se...

može se i dlakom sa glave čistiti !!!, ali pitanje u našem (ipak ograničenim) životu koliko to traje...

to je samo bilo blesiranje na temu o alternativnim sredstvima...no nisi još na tom nivou da shvatiš...imaš vremena mlad si...

usput...ne znam kako izgleda to poliranje baze, ali sam siguran da moje glodanje , na glodalici sa 50 000 okretaja i emulzijom (nećemo računati štet koju napravi "udar" od raspršenih kapljica , molekula, atoma,leptona, neutrina i inijih sitnijih čestica kako li se sve ne zovu, tko će to pamtiti )posramljuje takav postupak pod mikroskopom...
a utrošak vremena nema smisla ni spominjati....

Prvo i osnovno tko ili što si ti da ti uopće pada napamet mene vrijeđati?

Pasta za poliranje kovina, se koristi i za poliranje srebra mesiga i ostalih metala i ne oštećuje, dok kiselina nagriza. Da je po tvome ljudi bi svoj srebrni beštek i obiteljsku srebrninu čistili s kiselinom.

A tvoje jako skromno pozanavnje bontona ovdje neću spominjati.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote