Tema: Sub u gepeku
View Single Post
Staro 25.12.2006., 19:23   #9
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
1. A hebote sta ste navalili na mene zbog tog kondica. Imao sam spojeno sve bez kondica i radilo je super,ali mi se pri vecem opterecenju muzike, dok je auto ugasen, kaz poceo gusit i sa 4mm2 i 10mm2 (mislio sam da je u tome problem pa sam stavio taj od 10mm2).
2. Mislim da je za neki normalan sub MINIMUM 4mm2 kao sto sam napisao. 10mm2 je preporuka ali ne i uvjet.
3. Nakon stavljanja kondenzatora od 1F dobio sam pojacanje sto se tice gusenja kazica (gusenje u smislu gubitka snage i treperenju svjetla na display-u dok je auto ugasen)
4. Nakon stavljanja baterije od 65Ah mogu slusati muziku bar 3-4 sata na max. Znaci 55Ah je neki minimum za bar 1-2 sata rada.

Postoje i tu sad razni filtri sumova,bolji chinch kablovi,bolji kabel od pojacala do zvucnika itd....

Ovo sto pisem dolazi u obzir ako se ugradjuje neki normalan zvuk. Ako zelis zvuk od kojeg ti se odlijepi zadnje staklo i odleti ,zaboravi sto sam pisao

P.S. Da, i ne moras stavit odmah kondic i aku. Probaj bez pa ako ti je u redu nije ti potreban ni kondic ni aku. Ja sam samo napisao moje iskustvo.

Sub je EM-PHASER 42cm pojacalo magnat 1X140 kaz Panasonic malo stariji. Kabel mi je sad 10mm2 i masa 10mm2
spawn je offline   Reply With Quote