View Single Post
Staro 25.12.2006., 18:48   #29
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
ovak ... probaj nabaviti isopropilnog alkohola ( vjerojatno dobavljivo u kakvoj apoteki ) ( pise se isopropyl ) .. cim cisci tim bolje (znaci od 90% pa na vise .. neznam koja je najveca cistoca koju mozes nabaviti .. ak imas kakvog frenda da se bavi kemijom negde moze ti nabaviti 99.9% ) .. zemes keficu za zube i ljepo tog alkohola na nju i ribaj po onim listicima ...

.. . taj alkohol se inace koristi za ciscenje, kolko sam po internetu uspel procitati , pa probaj ..

.. inace bi se moglo i sa acetonom pocistiti samo kaj nakon kaj s njim pocistis trebas opet pocistiti sa nekakvim alkoholom ( kojeg kod doma najdes - vjerojatno imas doma medicinskog ) jer aceton ostavlja jedan tanki sloj ili bolje receno naslagu zbog koje bi temperatura mogla skociti 1-5 stupnjeva ..

Edit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Isopropyl_alcohol

evo vise o tom alkoholu ... krivo sam gore napisal da se on sam koristi za ciscenje ..
.. on se koristi ko sastojak u alkoholu za ciscenje tj "ribanje" ..
... isto vjerojatno mozes u apoteki nabaviti .. ili ti oni tam napraviju ..
.. također ak bi s njim cistil mislim da bi bilo dobro poslje sa vodom oprati na brzinu tak da tog alkohola nigde ne ostane zbog toga jer je ( ko i vecina alkohola ) zapaljiv

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 25.12.2006. u 18:59. Razlog: dodatne informacije
IceFisherman je offline   Reply With Quote