Samsung 931bf je katastrofa. Ovaj Philips gore ima dvostruko bolju sliku od njega, 8ms odziv (black to black) što je i više nego dovoljno,a da ne govorim o očitoj razlici u prikazu crvene, zelene i pogotovo plave boje između njega i samsunga. 931bf ima katastrofalno tamnu sliku, čak i sa kontrastom i svjetlinom na 100%. Drago mi je što ga nisam uzeo i ne bih ga preporučio nikome i žao mi je što ljudi koji ga imaju, misle da imaju heben LCD, jer se nisu niti trudili baciti oko na Philips. Čak mi je i šef u linksu rekao da ljudi dođu u trgovinu i vele da žele preporuku Samsung modela, te ne žele niti čuti za bilo kojeg drugog proizvođača. Doslovce začepljuj usta prodavačima čim spomenu Philipsa i vele da žele samo Samsungov model. Eto što rade naši časopisi...recenzent prepiše recenziju s neta, gdje je drugi recenzent bio plaćen da reklamira samsung, pa ga je nahvalio,a činjenica je ionako da što je samsung brži, to mu je slika lošija. Perfect panel kod Philipsa nije niti potrebno spominjati.
Možda sam ja ekstremno slijep na oba oka, ali kada stavite ova dva monitora jednog kraj drugog, sumnjam da nećete vidjeti razliku već na default podešenjima.