Re: wireless na laptopu
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
posto imam jedan stari laptop mmx233 zanima me da li ko zna da li i gdje ima ikakvih kartica za njegov wireless...imam veliku potrebu za njim...sad kako mislim da nema usb morala bi biti pcmcia ali nemam blage da li to uopce moze na tak starom nb-u...
ma za prijedloge moze i neki usb...provjerit moram jel ga ima ali svejedno ajmo i po tome dijelu
eh da koliko ima tu standarada?
ak mi ko moze pomoci bio bih vrlo zahvalan...a ak neko ima nekaj rabljenog i povoljno bil bi jos zahvalniji
|
jel to bilo inspirirano onim newsom od danas, ili ti je on dobar za odgovor ?
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|