View Single Post
Staro 24.12.2006., 21:24   #49
Lala
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Prije svega, hvala svima koji su mi pomogli oko izbora komponenti : cheers2
Evo da javim da sam narucila komp, oni to slazu u Zg-u tako da od prisustvovanja kod slaganja nis . Ne znam kakvi su u Zg-u, ali tu u Ri je bas pristupacna ekipica, palac gore za njih.: goood : Stavili su ovima u Zg-u pod napomenu da mi stave B verziju od E6600 ako je budu imali.
Nego ja sam se tek sad sjetila da sam citala za ove Seagate da znaju skicati, da vjerojatnost da ne skice i da su tihi se povecava ako je made in Singapur, ako im motor ima nesto rozo-ljubicasto, a ne bijelo, i ako ima sto noviji firmware. Oni narudbu i moju grafu salju tek u sri pa kontam da im se jos u sri javim(prije nego posalju nar. u Zg) da stave napomenu i kod seagate-a. Stvarno ne bi htjela nikakvo skvicanje(hehe to sam rekla kao da postoji netko tko bi).
Kako da im objasnim to za motor? "Bilo bi pozeljno da motor ima nesto rozo-ljubicasto, a ne bijelo" mi ne zvuci bas naj-naj... I da li netko zna koja verzija firmware-a je ok(znam da 3.AAC nije dobra verzija.)?
Kazu da cu komp dobiti tek u petak ili subotu. Ako bude tek u subotu onda komp necu probati do sljedece godine:mad:, jer u subotu sam vec daleko od Rijeke...

E da, to za seagate sam citala tu http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=49224&page=2
Lala je offline   Reply With Quote