Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa ja ti mogu pomoci sto se tice ideja o kucistu .. neznam da li si primjetio kakva sam picajzla sto se tice toga...
sto se tice elektronike malo teze posto mi taj dio neide...
ali vjerujem da bi kovu morao nagovarati punih 0.00000001s prije nego bi poceo urlati DAAAAAAAAAAAAAAAA...ako sam u krivu kova sori
a sto je inace s z3d-om?ziv?
|
a gle, meni ne treba pomoć. trebali bi ljudi s ideom i voljom. ja sam i zedu rekao da se ne namjeravam time baviti, niti imam pojma o modanju, nego samo neke zanimljive ideje kako neke moje elektroničke kemijice ubaciti u rad računala. inače, ne ide mi ni elektronika baš nešto fenomenalno, ali znam stvar-dvje. za kovu sam skužio.
inače zed si je našo curicu pa se morao maknuti malo od kompa... kad smo prošli puta pričali reko je da ga ne pitam za ljubav :confused:, ali kako vidim još uvijek ga nema na netu. a valjda je dobro 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|