Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 23.12.2006., 23:03   #146
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Decki sviđa mi se ova rasprava jako, vidim puni ste zanimljivih podataka i mislim da nam je to svima korisno da malo čujemo kakvi su auti zasita i kako se ponašaju kod vlasnika a ne u reklami. Samo molio bih bez nekakvih vrijeđanja i glupih digresija. Fore ovo je smeće ono je smeće ne pridonose ovoj raspravi ako nisu zasita potkrepljeni sa dokazima, rekla kazala nije argument. Svi imamo neke favorite, vidim netko francuze neko njemce a drugi talijane itd. Neki se neke marke nebi odrekli taman najvece smece bilo jer je ta marka mozda nekada bila legendarna. Ja sam veliki ljubitelj japanaca, volim samo njih, ali ne umanjujem vrijednost ostalih.

jednom mi se jako svidio jedan tekst o alfi 156, inace stvarno lijep auto nemam zamjereke, osim sto je talijan . Naime pisalo je ovako nekako: "Alfa nije automobil za ljude koji traze pouzdan automobil s kojim nikada nece imati nikakvih problema, oni neka ovaj automobil zaobiđu, ali za prave ljubitelje alfe sitnice poput povremenih kvarova nikada nece umanjiti užitak vožnje u tom automobilu" (neka se nitko tko vozi alfu nenade prozvanim) .