Citiraj:
Autor undo
|
e rista tocno si pogodio dosao sam u links i izabirao sam izmedju ta dva ali posto sam imao jednu pogodnost da pregledam 931 od bad pixela uzeo sam 931.
Kagjes sta da ti kazem stari 2900 mi je bilo puno 3200 mi je bilo puuuno previse dati za monitor ***iga ali takva je bila situacija vjeruj mi nitko nebi bio zadovoljniji od mene da sam uzeo 971p ali greda...
uzeo sam 931 bf zasada sam super zadovoljan mrtvih nema svjetlecih nema da kucnem od drvo nadam se da ih nece ni biti.... ja sam ga platio 2200kn i mislim da za tu lovu NEMA bolji. monitor je CRN ima DVI i VGA znaci mogu spojiti dva kompa i NEMA zvucnike znaci dobio sam sve sto sam htio plus ima 2ms probao sam quake world (za one koji nisu upuceni najbrzi FPS ikada napravljen i od ghostinga ni G ono NEMA ga

) ima malo blidinga u donjem djelu i skroz mrvicu gore ali ono na to sam racunao.
I jedino sto su meni svi lcdi presvijetli tako je i ovaj imam osjecaj koda sam u solariju

ali nema vece dobio sam 19" jako dobrog monitora sa svime sto sam htio... Eto moja preporuka za monitor do 2300kn....