View Single Post
Staro 23.12.2006., 17:48   #101
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor micro Pregled postova
ps. oem pakiranje se ne daje krajnjem kupcu, ili sam ja krivo shvatio ? ne krivim links, nego onu gamad koja je "certified partner, blabla", autronic i slična hrvatska poduzetnička gamad.jel tako i u njemačkoj daju intel ploće kupcima?
Daje, daje. Pogotovo u nas.

@ekipa - nisam namjeravao OT-at, ali kako vidim netko je spominja AW9, P5B i sl, pa nezmam baš što vam točno smeta u vezi ovog prijedloga.

*possible OT warning *

Još me nešto tangira kod ovog spominjanja Intelove "kvalitete", kompatibilnosti i neznam već čega.

Od svih ploča koje sam dosad ima niti jedna nije crkla, a te teze da će intelova ploča duže raditi možda i jesu istinite, medjutim ruku na srce:
phoenix, smartguy i ekipa - vama će se ta ploča zadržati u kompu max 1 godinu (puno govorim), tako da te priče o trajnosti, kvaliteti i sl padaju u vodu.
Kupuje se iz čistog razloga jer je to "hot stuff" (u slučaju phoenix-a možda ne, jer je ima problema za prijašnjom), a zato služi ovaj forum (i recenzije) na netu gdje se treba prije kupnje konzultirati a ne ići grlom u jagode.

@wolv - neznam zašto ti smatraš da AB9 pro nevalja.
Priznajem - kao i više-manje sve ima neke mušice (u ovom slučaju layout pata konektora), ali meni to uopće ne smeta jer nemam pata drive-ove.

*2nd offtopic warning*

Zanimljivo je kako zahvaljujući "povlaštenom" tretmanu nekih firmi - ova ridikulozna akcija Linksa nije dočekana na nož, međutim da se to isto desilo HG-Spotu, Ve-Milu ili nekom drugom odma bi bio sticky na forumu.
...zamisli ve-mulj dila one bx2 bez kablova i kutije za 1700kn - koja đubrad...

Ako Links već i nije uvoznik - bi li ih ubilo da iz čiste dobre volje daju barem neku kutiju i par kablova?

Ne mislim sad raditi flejm, ali nebi bilo loše da malo sagledate stvar iz realističnijeg kuta, a ne da slijepo branite neke stavove koji baš nemaju veze s razumom.

NHF : hello2 :