Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ovo mi smrdi na vec gotovog slozenca iz nekog od nasih bisernih ducana : hitthewa
|
Nije slozenac vec vjerovao ili ne vjerovao mi pred nekih godinu dana krenuo ja u kupnju komponenti za novi stroj (namjera mi je bila AMD 64 a ne intel) i nakon kupnje tipkovnice, miša, DVD-a krenuo kupit i kućište. I u jednom domaćem dućanu kupim ja kućište i kad ga donesem doma imam šta vidit: unutra nepričvrščeni za njega stoji ta Foxconn microATX ploča, na njoj Pentium 4 Prescott (otkriveno nakon paljenja ovog sistema) + 512MB memorije (Apacer, btw). Tako da sam ja jos dokupio ostalo (ram, disk i graficku).
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Enivej, 450W ti je overkill za taj stroj, ima ga smisla uzeti jedino ako ces brutalno nadogradjivati stroj sa nekom mrcinom od graficke i slicno...
|
Usput mislim si ubacit neku 7600GT ili eventualno 7900GS (ali nije sigurno jer ako i bude išta od ovoga, neće se desit prije 3. mjeseca, tako da ne znam kakva će bit situacija sa DX10 itd), a osim graficke i disk jos jedan i to je uglavnom to.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ma vole se, nema s te strane nikakvih problema. Stvar je nadogradivosti, odnosno nenadogradivosti ploce sa tim chipsetom...
|
True : goood :