Citiraj:
Autor Darth Vader
MIslim daje mazda odnjela 2006. godinu a i 2005. prema autobildu s najmanje kvarova, tako da....
|
Je i to prema njemcima koju su u pogledu takvih stvari jako pedantni tako da...neznam o kojem padu kvalitete Thoroughbred B priča.
Citiraj:
Autor Darth Vader
Ja svoj auto servisiram samo u ovlastenom servisu, koji drzi poznanik tako da nemam bedova de me netko shebe kao u pocetku... Jednom sam nesto kemijo sa strane i nikada vise. Ne treba ni zaboraviti mazdin MES koji pokriva dosta toga ako se dogodi kvar a auto je servisiran kod njih. Imao sam ga priliku dva puta koristiti zbog mojih akumulatora i muzike  .
|
A uvijek imas garanciju poslije garancije ako si uredno servisirao auto u ovlaštenom servisu-od 60% do 100% niža cijena pokvarenih djelova za skuplje kvarove ovisno o stanju automobila i redovitosti servisa. Dakle na 120000 km ode ti xyz senzor koji košta 4000 kn, ako je sve uredno ti platiš od 0% do 40% njegove pune cijene. Mislim da to nitko ne nudi osim Mazde....i da nebi bilo zabune nema tu nikave nadoplate o produženju garantnog roka kao kod Honde sa 3 na 5 godina.
A ovo za Passate sam se zgrozio kad sam pročitao. mislim da se radi o 2.0 TFSI motorima, otkazuju kočnice ili tak nekaj.
I neznam kaj neko lupeta o marketinškim trikovima, dobro je poznato da japanci izrađuju kvalitetne automobile pogotovo od kada je elektronika ušla
u autoindustriju.