Cijenjena braćo, zadnjih me, pa mjeseci, izluđuje potreba da nabavim novu konfigraciju, jer mi se ova raspada. (doduše muči me i bi li trebao čuvati pare za nešto važnije). Ali budući se čovjek na neke stvari navikao stvarno mi treba vaša pomoć.
Za početak bi izuzeo bi monitor, a odabrao bi tek najosnovnije DVD-ROM i HDD.
Kao drugo muče me kućište i napajanje. Slučajno mi je zapeo za oko onaj Codegen sa plavim LEDovima, koji ste i vi spominjali, ali sam i ja sumnjao u buku i napajanje, a za ostalo nemam nikakvu predodžbu.
Kao treće izluđuje me procesor, jer nije velika razlika između ovog AMD AM2 i 939 (oko 3800, jer sam čuo da su razlike preko toga male, u odnosu na one od 3500 do 3800). Može li se eventualno ovaj AM2 nadogradit na neki x2?
Također nije velika razlika između memorija DDR2 i DDR3, iako sumnjam da bi mi potencijalna matična, za koju nemam nekog favorita, iskoristila ovu DDR3.
Uglavnom, prilično me opterećuje sve to, a nisam načisto ni sa grafičkom. Pretpostavljam da bi trebala biti neka 7950, ili možda neka ATI alternativa, ali nemam blage veze koja bi to bila. Imajte na umu da imam F.E.A.R., pa bi se malo pokušao dati u entuziaste.
I hvala vam unaprijed na svakom doprinosu. : quake2 :: quake :: hitthewa