Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 23.12.2006., 00:06   #126
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Netko je rekao za mazdu da je vječan auto,Mazda je danas sve samo ne pouzdan,pogotovo mašina,na servisu ih je više nego na cesti,znam i puno ljudi koji ih imaju,većinom naši poslovni klijenti koji su uzimali za firme i auto se pokazao totalnim promašajem!A što se Opela tiče,taj auto je stvarno lutrija,kao i peugeot,citroen,da ne pričam o fiatu i alfi...a bome i WV,Mercedes...

Toyota je zakon : goood :

Zaboravljaš da se gleda ukupna statistika u omjeru prodanih vozila i kvarova gdje je mazda uz toyotu prva. Strikan mi je vlasnik dvje corole disel 5 vrata sol jedna stara 3.5 druga 1.5 dana i ima samo bedove. Dali to zanči da je corola loša? On je imao peh da se njemu sve dogodi. Ja sam tek ove godine imao sitnijih problema s mojom 323F mazdom. Generalizirati stvari je jako nezgodno. Japanci su trenutno najpouzdanija vozila, a cim s penje prodaja, znaci vise vozila, vise kvarova, vise nezadovoljnih vlasnika. Bitno je samo koliki je taj omjer. MIslim daje mazda odnjela 2006. godinu a i 2005. prema autobildu s najmanje kvarova, tako da....

Ja svoj auto servisiram samo u ovlastenom servisu, koji drzi poznanik tako da nemam bedova de me netko shebe kao u pocetku... Jednom sam nesto kemijo sa strane i nikada vise. Ne treba ni zaboraviti mazdin MES koji pokriva dosta toga ako se dogodi kvar a auto je servisiran kod njih. Imao sam ga priliku dva puta koristiti zbog mojih akumulatora i muzike .

S opelom bas nemam puno osobnih susreta, nikada ga nisam volio, nikada ga nebih kupio, mislimd je to najlosiji njemacki auto ali znam ljudi i koji su jako zadovolji ali i i onih koji su nezadovoljni njime... Ovo nije pogrda oni koji ga vole neka ga voze, ja ipak ne bi, mada mi nova astra ljepo zgledi..