Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 22.12.2006., 22:33   #125
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ma Toyota

Šalu na stranu,hvalim Toyotu jer sam jednostavno impresioniran autom,pogotovo mehanikom,i svakom bi ga preporučio...Hvala bogu kupujemo nove aute redovito svake 2 godine i to ne jedan nego 2-3,brato vozi,stari vozi,ja vozim...sve što prijeđe 100 000km ide u prodaju,pa se kupuje novo!Do sada sami njemci,sad je brat uzeo šveđana i auto je teško sranje (saab 93 vector sport 1.9,jtd mašina),osim što je mrtav estetski mašina daje dojam da će se raspasti,a košta 36k eura?!Ali moj brat je stupidan,kupovao je auto na temelju slika s interneta Onda,od silnih passata,tu je i jedan wv lupo,sve samo ne pouzdano...(3x passata karavan,jedan kupljen u italiji,sve novo),onda idemo na mercedes,cherokee,ima ga stari,sranje od auta,barba ga isto imao i 3x mu stao a novi nije imao ni 20 000km,zamjenili mu ga s nekim mercedesom,ni s njim nije zadovoljan,kaze da su mu jedini auti s kojima je potpuno zadovoljan je golf 3 GTI (koji je davno prodan) i A6 3.0 TDI S line,a sad da se vratim na cherookee,imao je već jednu tvorničku grešku i to je otklonjeno,a sad smo dobili čestitku da je još jedna tvornička greška s grijačima sjedala i može doći do samozapaljenja auta,molim?!?!?! Auto 50k eura!!!!Oduvijek smo znali za Toyotu,ali smo se držali njemaca,ovaj put sam ja probio led i moram priznat isplatilo se!!Netko je rekao da su toyote skuplje za 10k eura od njemačkog auta?Molim?Nisu ni lipe skuplje,još su jeftiniji!!Gledali smo opet novog passata,nešto od audija...puno puno skuplje od toyote a ništa vrijednije,ako pod njemce misliš na škodu,koja je 1k eura jeftinija,onda si lud...te 2 marke nisu na istoj valnoj duljini,helooooo...WV je danas u teškom K,evo ti sada 300 000 najnovijih passata mora na prijevremene servise zbog tvorničkih grešaka koje teško mogu ugroziti vozačevu sigurnost,i sad ti uzmi činjenicu da je Škoda zapravo WV *za đabe*,a to dovoljno govori o poanti...

Opel je auto vrlo podjeljenih mišljenja i iskustva,činjenica je da su učinili korak dalje i treba im dat podršku jer se SVE kvari,ali Opel danas puno manje nego prije...Mazda je jako pala,a Renault,Citroen (sad imam novi citreonov kombi,nema ni 20k km da ti ne pričam koliko je grešaka imao i koliko sam proveo u servisu,a imao sam i model prije ovog 2006,također ista priča...) i Peugeot neću komentirat jer me apsolutno ničim nisu zainteresirali,osim što privlače pažnju lošom kvalitetom plastike i interijera općenito,pa i mašine...

Ovo je sve na temelju mojih i tuđih iskustava...iskustva su različita pa tako i mišljenja koja sada svi ovdje iznosimo...

EDIT:Krivo razumjeh,dakle ok,rekao si EU auto a ne njemački,daj mi onda nađi bolji/kvalitetniji auto do 28000eura od Toyote Avensis karavan 2200cc 150ks...moja ti je preporuka da se ne trudiš,jer takvog nema : goood :