Citiraj:
Autor speedy-3
a trajnost auta dosta zavisi i o tome tko i kakvi ga to vozaci voze,,,,, ima specijalaca koji predu s Benzinca na Diesel pa sje** motor zato sto ga neznaju voziti a oni jos gori dodu na benzu i zaborave da sada voze Diesel i fino nasopaju auto Benzinom  
|
Vjerojatno ću uskoro prijeći sa Kappe TD na kakvog Cinqa, Seia, Puntača ili Ypsilonku benzinca... noćna mora mi je da ću doći na pumpu i počastiti ga sa dvadesetak litara euro diesela

Jedino što me može spasiti je da mi cijev ne stane u otvor rezervara...
Što se tiče nepouzdanosti Opela, FIATA, Alfe, VW-a, Mercedesa itd. i "nepoderivosti" Toyote i ostalih proizvoda ljubitelja riže...moj je stav da su to priče za malu djecu koje plasiraju zlobni ljudi. Ako te potrefi škart, onda stvarno nemaš sreće...te stvari se događaju.
A ovi sa Toyotama moraju nekako sami sebi opravdati zašto su za Toyotu dali 10 000€ više nego za jednako dobar(vjerojatno i bolji) europski auto.
Fora mi je podatak da Toyotu Prius, ako ju ne voziš redovito, moraš svaka dva tjedna prikopčati na punjač, inače ti baterije izgube kapacitet. Ono, prištekaš mobitel, laptop i auto na punjač

Ima tih "radosti" kod Toyote još, samo se kod nas malo priča o tome jer je ljude sram.
Auto je potrošna roba, ali ako paziš na njega i održavaš ga, nema razloga da ti ne pruži mnoge tisuće sretnih kilometara.

Pa zvao se on Škoda, Lancia, FIAT, Opel ili Toyota.