View Single Post
Staro 22.12.2006., 20:28   #33
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Lala
Joj nikako ne bi da baza ne bude bas najravnija pa da jos nesto moram brusiti ili sta vec... To mi je bitno, da se jednostavno montira i da obavlja posao kako spada i da nije neka luda cijena. Kakva je ta ninja u odnosu na KATANA-SCKTN-1000, ako znas? Negdje sam procitala da bolje hladi od ninje, a jos je jeftiniji...
Ninja sigurno bolje hladi od katane, to uopće nije upitno jer sam prije imao Big Typhoona (a zna se kakva je to zvijer), i sad su mi sa Ninjom temperature i do 4 stupnja niže, tako da ti ga definitivno mogu preporućit

Citiraj:
Autor Lala
I bas me zanima kako bi ja mogla prije kupnje provjeriti da li je E6600 kojeg mi misle dati toliko konkavan ta se i Slovenija moze ugurati izmedu zileta i baze: roller ovo sa Slovenijom me full nasmijalo). Valjda ce mi se posrecit, treba misliti pozitivno.
mislim da je ovo nemoguće

Citiraj:
Znaci, megaherce od RAMa podijelim s 2 i onda taj rez pomnozim s najvecim mnoziteljem od E6600, odnosno sa 9, i onda dobijem koliko to gura MHz na E6600. Sto bi znacilo da za ovih defaultnih 2400MHz je potrebno svega
2400/9=266.6; 266.6*2=533.3MHz na RAMu?
Je to tako ili sam ja stvari previse pojednostavila?
Ako je tako, zasto dijelimo s 2(odnosno mnozimo, ovisi u kom smjeru idemo)?
otprilike si sve dobro shvatila, s tim da E6600 ima i manje množitelje, al nema baš nekog velikog smisla koristiti ih

Citiraj:
Autor Lala
Sta je ovo, da li ja samo ne vidim svoj zadnji post ili je to tako svima? A ja se raspisala, necu valjda morati ponovo: suicide... I sve mi se ucitava 100 godina, nije do veze(imam adsl), na drugim stranicama mi sve ok...
forum zna zabokirati navećer kada se puno ljudi spojom, pa sve ide dosta sporije ili ne ide uopće..

za ploču definitivno pričekaj reviev Bad Axe2, ja ga isto ćekam jer se mislim između nje i Abit AW9D

bobe je offline   Reply With Quote