Moram priznati da nisam imao strpljenja pričekati reviewe pa sam danas otišao u Links i uzeo ploču. Nadam se da me neće razočarati budući da je još ne mogu staviti u pogon jer mi fali proc i grafička da bih kompletirao konfu. ***i ga, vodio sam se logikom da je ploča stabilna i da nema nekih problema registriranih s njom pa bi sve trebalo radit kak spada.
Također sam ostao malo začuđen kada su mi je dali u vrečici tim više kaj znam da inače dolazi u kutiji, ali nema veze, ako bu sve radilo, tak mi je svejedno.
Jedino mi nije jasno ovo s disketama za SATA. Za kaj je to? Ja na svojoj trenutnoj ploči nisam nikaj trebal posebno za SATA podešavat, a iskreno rečeno nemam floppy u kompu.
Još jedna stvar... čini mi se da su utori za RAM-e malo preblizu PCI express slotu po visini i iskreno se nadam da neću imati problema s ugurivanjem malo veće kratice (8800 GTX) unutra. O mogućnosti promjene RAM-a dok je kartica ukopčana, nema smisla ni govoriti... nema je. Ostalo se čini OK, djeluje fakat solidno napravljena i kvalitetna.