Tema: moj case
View Single Post
Staro 22.12.2006., 07:45   #16
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Kućište ti je malko prekrcano, za tako puno driveova inače je potreban big tower case da to potrpaš u njega...

K tome još uvjek nisi dobro napravio kablove, ako ti je problam sa hlađenjem onda se nejde na kozmetski efekt nego na funkcionalnost tako da se sklones puta zraku koji treba prolazit, nebitno je sad kako će to izgledati (mada ugavnom dobro i izgleda ) ako treba poboljšati hlađenje onda je to prva stvar provjeri si di su usisi i između njih imatične oslobodi što više mjesta a ovo kablovinje s napajanja nekamo makni da ne smeta...

Onda zatvori si stražnje limove za PCI utore bez obzira što u zalmanovim uputstvima piše da je pametno izvadit jedan limić to ne znači da treba povaditi SVE i to zato jer ti tako puno slabije prolazi zrak kud je zamišljeno da ide...

Onda nisam siguran kolko je taj case uopće dobro pogođen nekako mi se čini dosta siromašan perforacijama a ako su ono naprijed filteri ili "filteri" za zrak tj prašinu probaj to maknuti jer oni ti dosta oslabljuju protok, posebno ako imaš sporije ventove...

Onda složi si sve na ispuh kad je već takva situacije a ne da imaš ventove nasađene da vitlaju zrak unutar kućišta (a to radi onaj žuti kolko vidim) jer to nema ama baš nikakve svrhe...

Nikako ne ostavljaj otvorene 80mm (ili bilo koje druge, još je gore ako su veće) na stražnjoj strani da zjape jer je to ultimativni način da nema protoka...