View Single Post
Staro 07.10.2003., 10:39   #22
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by )
ma to je bila stara przilica ali komp skorz novi pa su isto takvi sivi crveni i plavi kabeli kakvi vec imaju,,,nisam rastavljo komp mjesec dana popravljam se....
e neznam sta bi bez vas
oso sam upalio taj DMA i resetiro
pokrenio neru i stavio da se przi 701mb i ono se sprzilo za 3minute i onda malo srao po ono lead in out i sve zajedno ispalo 3:20 :burn: :burn:
sta vi jedete da ste tako pametni...???
iskustvo sinko, iskustvo.....jednog dana ces i ti biti mudar kao mi, trebat ce ti samo oko 199 godina
zajebancja - kad se malo uhodas neces morat ovdje postavljat nikakva pitanja vec sprdat ljude i imat postova ko i ja sa samo 3 otvorena threada
Citiraj:
Originally posted by tor
Horza, slažem se potpuno. Već unazad godinu i nešto na sve stavljam ATA 100 kablove pa nek se jebe.
samo i nastavi, neisplati se zajebavati kad je razlika u cijeni nikakva, ja sam imao po kuci pun kurac 40zilnih ide kabela, ostavio sam 1 za rezervu a ostalo podijelio masama da ih nebi slucajno stavio
najaci mi je frend koji je kupio novi 120gb disk (prije je imao nesto kao i ja prije samo manje - oko 4 gb) i sad mus e to cinilo brzo....provucem mu ja kod bench tek ono 20mb/s read....pogledam unutra tek ono stari kabel.....stavili pravi i sad je oko 60 mb/s read
greg SE je offline   Reply With Quote