View Single Post
Staro 21.12.2006., 20:46   #19
Lala
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Imaš pravo, nije pristojno, izgleda i bezobrazno. Pitam te to zato jer imam osjećaj da uopće ne namjeravaš overclockirati (budući da sam te tri puta pitao kakav OC planiraš), a u tom slučaju ćeš tih 600-700 kn koje planiraš dati za Dominator i slične memorije baciti u smeće, jer nećeš dobiti apsolutno ništa što ti neće dati i Kingmax 667MHz, koji je 100€ jeftiniji.

Gledaj, ovdje ti većina ljudi želi dati dobronamjerne savjete, i ako malo bolje pogledaš, na manje-više sva pitanja iz tvog prvog posta je odgovoreno. Po treći put - da, prvotna konfa koju si navela je izvrsna, ali potpuni overkill za tvoje potrebe. Ako novci nisu tvoji i ne mariš za konačnu cifru, nemoj mijenjati ništa, sve su to odlične komponente. Ipak, mislim da bi mogla dosta uštedjeti, bez smanjivanja kvalitete komponenti, odnosno performansi aplikacija koje ćeš upotrebljavati.
Joj ubit cu te, samo jedno oko mi je nasminkano... Sala. Cuj, nije mi bila namjera biti bezobrazna, da skratim- sorry. Sto se tice clockanja ne mogi ti tocno odgovoriti, jer se time jos nisam bavila, samo znam teoretski, s tim cu vas sigurno zagnjaviti kad sjedne komp,ali ja SASVIM SIGURNO planiram clockati i proc i grafu i memu. Pod ona pitanja koja su neodgovorena mislila sam na ono pitanje sa LED i ne LED(ili vi mislite da je pitanje preglupo pa me ignorirate), na ono da li su ona dva corsaira isti keksi, na 1. pratilju, 2., i 3., na to da li da pricekam 7 Pro ili da copim nesto drugo... Poz!
Lala je offline   Reply With Quote