Citiraj:
Autor Lala
A zasto si ti zabrijao na E6600 i p5w dh? Znam, nije lijepo odgovarati na pitanje s pitanjem, ali stvarno bi voljela dobiti odgovore na ona pitanja iz 1. posta, to me zanima nesto zbog kupnje, a nesto, odnosno vecinom informativno, jer o tom citam i odgovore na ta pitanja ne znam.
|
Imaš pravo, nije pristojno, izgleda i bezobrazno. Pitam te to zato jer imam osjećaj da uopće ne namjeravaš overclockirati (budući da sam te tri puta pitao kakav OC planiraš), a u tom slučaju ćeš tih 600-700 kn koje planiraš dati za Dominator i slične memorije baciti u smeće, jer nećeš dobiti apsolutno ništa što ti neće dati i Kingmax 667MHz, koji je 100€ jeftiniji.
Gledaj, ovdje ti većina ljudi želi dati dobronamjerne savjete, i ako malo bolje pogledaš, na manje-više sva pitanja iz tvog prvog posta je odgovoreno. Po treći put - da, prvotna konfa koju si navela je izvrsna, ali potpuni overkill za tvoje potrebe. Ako novci nisu tvoji i ne mariš za konačnu cifru, nemoj mijenjati ništa, sve su to odlične komponente. Ipak, mislim da bi mogla dosta uštedjeti, bez smanjivanja kvalitete komponenti, odnosno performansi aplikacija koje ćeš upotrebljavati.