View Single Post
Staro 21.12.2006., 20:30   #18
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Lala Pregled postova
A zasto si ti zabrijao na E6600 i p5w dh? Znam, nije lijepo odgovarati na pitanje s pitanjem, ali stvarno bi voljela dobiti odgovore na ona pitanja iz 1. posta, to me zanima nesto zbog kupnje, a nesto, odnosno vecinom informativno, jer o tom citam i odgovore na ta pitanja ne znam.
Imaš pravo, nije pristojno, izgleda i bezobrazno. Pitam te to zato jer imam osjećaj da uopće ne namjeravaš overclockirati (budući da sam te tri puta pitao kakav OC planiraš), a u tom slučaju ćeš tih 600-700 kn koje planiraš dati za Dominator i slične memorije baciti u smeće, jer nećeš dobiti apsolutno ništa što ti neće dati i Kingmax 667MHz, koji je 100€ jeftiniji.

Gledaj, ovdje ti većina ljudi želi dati dobronamjerne savjete, i ako malo bolje pogledaš, na manje-više sva pitanja iz tvog prvog posta je odgovoreno. Po treći put - da, prvotna konfa koju si navela je izvrsna, ali potpuni overkill za tvoje potrebe. Ako novci nisu tvoji i ne mariš za konačnu cifru, nemoj mijenjati ništa, sve su to odlične komponente. Ipak, mislim da bi mogla dosta uštedjeti, bez smanjivanja kvalitete komponenti, odnosno performansi aplikacija koje ćeš upotrebljavati.
gorluk je offline   Reply With Quote