Ovisi s kojim Lian Li kućištem. Ja sam ciljao na PC-7 Plus, koji košta oko 100€. Meni kućište izgleda odlično, a i ima jako dobre osobine. Antec s druge strane ima dobre osobine, ali se meni ne sviđa - izgleda mi previše plastično, ta vratašca su meni čista smetnja itd. Da je prostrano, je - ali da li ćeš stvarno iskoristiti taj njegov potencijal? Do 4 diska i 2-3 optička uređaja ti stane u jako puno kućišta, a sumnjam da ćeš stavljati više od toga u komp.
Što se tiče napajanja, da li stvarno misliš da ti treba snažnije od S12 600W? Mislim, S12 500W će pogoniti 5-6 diskova i 8800GTX bez problema, a za tvoju (i moju trenutnu) konfiguraciju bio bi dovoljan i S12 380W. Ja sam uzeo 500W radi lufta, ali sigurno bih uzeo S12 430W da ga je još bilo u prodaji.
Dakle, još jednom - sve komponente koje si izabrala su izvrsne, trenutna top ponuda, i tu sigurno nećeš pogriješiti što se tiče kvalitete. Ipak, mislim da ćeš debelo preplatiti računalo, ta snaga će sjediti besposlena, što IMHO nema smisla. Većinu vremena zauzeće procesora će ti se vrtiti oko par %, jedino bi ta obrada slika mogla povući malo više (iako imam osjećaj da nećeš raditi s A3 na 600DPI npr., s nekoliko dokumenata otvorenih istovremeno, pa je i tu upitna investicija). Ne znam kojom vrstom programiranja se baviš, pa neću komentirati previše.
Ja ti želim samo dati prijateljski savjet, kako bi eventualno uštedjela i do nekoliko tisuća kuna, a to nisu mali novci.