View Single Post
Staro 21.12.2006., 18:19   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Par primjedbi - Sve je super, odlično složeno i problema ne bi smjelo biti. No, očito je da si čitala forum i gledajući tvoj izbor memorije, ciljaš na OC skupinu.

S obzirom da imam feeling da možda i nećeš OC-at, a imaš u izboru proc sa visokim množiteljem te za njega nije potrebna jaka memorija (Najobičniji DDR2 800 će raditi ko urica, čak i OC-an), zašto ne uštediš koju tisuću kuna na memoriji i ukucaš te novce negdje drugdje (veći monitor, disk? Neke druge stvarčice?)

Mislim, za istu brzinu možeš proći barem 1000kn jeftinije, samo na memoriji, a za ostalo neću niti govoriti. Napajanje išto ima jeftinijih a slično ovom Seasonicu. Kučište je stvar osobnih želja P180B je super kučište ( u koje može komotno ići svako napajanje, tu mislim na položaj ventilatora od napajanja).
Kučište je tiho koliko god su komponente u njemu tihe. A da je P180B "najtiše" kučište i nije točno.

Sve u svemu, možeš proći puno jeftinije, a da ne gubiš skoro pa ništa. To je onako, moje mišljenje.

A ventilatore staviš na mjesta di su najvažnija, na ispuh i jedan ispred HDD-ova...