View Single Post
Staro 21.12.2006., 12:54   #14
Seafreak
Mali od soli...
Moj komp

Seafreak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
par stvari me muči u vezi ovog monitora:
1. zašto ga samo metro uvozi, a ne nijedna druga informatička tvrtka?
-metro nije čak naveden ni kao distributer na FS stranici dok recimo VeMil i HgSpot jesu
2. ne mogu nać nikakve informacije o monitoru na službenoj FS stranici, najbliži je recimo http://www.fujitsu-siemens.com/produ...cview_p24.html ili onaj od 20 incha
3. teorija da ovaj monitor nema DVI-D da bi izbjegao porez je upitna jer kao što vidite ovaj gore ima, a i veći je

p.s. kad malo razmislim jel kod nas ima IGDJE kupit neki FS monitor (a da je cjenik online)
1. Metro je ogroman trgovacki lanac sa sjedistem u Becu ako se ne varam. Imaju tisuce trgovackih centara i kao takvi su vjerojatno dobili ekskluzivu na distribuciju ovog monitora.

2. Da vrlo cudno, i ja sam trazio, ali nisam uspio naci nista na njihovim web stranicama. Valjda ce ih updejtati uskoro.

3. Teorija je neupitna i dokazana. Taj drugi model sta si gledao koristi MVA panel i puno je naprediji od L22-1W koji koristi TN panel. Samim time je i skuplji i spada u visu klasu koja ne tolerira monitore bez DVI. FS L22-1W je napravljen da prosjecnome korisniku omoguci igranje u visokim rezolucijama i ugodan rad, s time da naglasavam prosjecnim tj. manje zahtjevnim.
Usporedi cijene tog 20" i ovog 22" i vidit ces da je 20" puno skuplji upravo zbog bolje matrice i DVI-a.

RE: P.s. I ja sam trazio i nisam nigdje nasao. No pojavit ce se kad tad. Cuo sam i da ce Viewsonic uskoro doci u nas...
Seafreak je offline   Reply With Quote