sad 3 sata prelazio jedan kvest

neki šugav moro sam uzet ashes(kaj god to bilo, brijem da su posmrtni ostaci) neke žene.. uglavnom oko nje bilo jedno 50ak charrova i crko sam isto tak 50ak puta i ono sa -60% snage sam ga prelazio, death penalty.... al sva sreća ono dise resurectam bilo 20m od tih charrova i tak pa samo crknem resurektam se i idem klat. jednog po jednog sam skidao charra al tvrdoglavo sam htio završit taj kvest.
e al jedno me muči. ja sad 10lv a neznam brijem da sam slab mislim armor i tako to. niš ne kužim ono upgradenje armora i ostalo imam stock armor.. jedino sam skužio kak oružje customizat, ono selektiraš koje i klikneš uprgrade.... a kad želim customizat upragedat armor kod armor freaka piše mi neš sad ne sjećam se kaj uglavnom da nemam nečega dovoljno da bih mogao ga kupiti.. ne golda, to iam dost, nego ma neznam sad neda mise opet ulazit u igru. valjda vi gild vorovci znate o čem pričam.
idem sad u krevet malko je kasno mutno mie sve nemogu gleda tneda mise objašnjavat prelistat ću manual u krevetu min dvije možda nađem odgovore.
ak ne navečer ću podrobnije objasniti pitanja. poosa