View Single Post
Staro 20.12.2006., 10:28   #17
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
moram na ovo odgovoriti...
stari shuffle je smeće od playera. sorry, ali je. nema display, nekvalitetno je napravljen, bilo je problema s reklamacijama, i imao je nevjerojatno previsoku cijenu. zašto sam napisao da je smeće, a mogao sam biti blaži? jer su playeri koji su izašli/prodavali se kada i shuffle, imali display, imali daleko napredniji software, bili kvalitetnije izrađeni i imali daaaaleko nižu cijenu. takva je bila većina playera u to vrijeme, dakle iPod Shuffle je bio definitivno u donjem dijelu ljestvice. to što je prodan ne znači da valja. znači samo da ljudi ne znaju ni za što bolje i da je reklamna kampanja bila vrlo uspješna.

isto kao što se ne može neargumentirano tvrditi da je shuffle smeće, da je ovo ili ono, ne može se niti dogmatično reći da je dobar samo zato što radi, lijepo izgleda i ljudi to žele. dobar je kada je u gornjem dijelu ljestvice u odnosu na konkurenciju. a ruku na srce, ljudi ga nisu kupovali jer je bio dobar, nego zato što je bio Apple.

sorry, ali znaš i sama koliko mi je mp3 playera prošlo kroz ruke i smatram da mogu ponuditi neko objektivno mišljenje. isto tako vjerojatno znaš da smatram da su iPod i iPod nano super stvari i da sam malo sklon Apple-u. Ali shuffle je bio totalan promašaj i smeće od playera.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote