Citiraj:
Autor flare
aha, ti si vjerojatno jedan od onih koji misle kako su zene same krive jer ih partneri tuku 
|

nemoj krivo shvatiti ali za sve postoji zašto i kako...osuđujem nasilje ali sam čuo za puno slučajeva di bi ja bio jedan od onih koji odalami partnericu a na žalost svojim oćima sam gledao kako jedna kuja doslovno unuštava frenda...da bi ga na kraju optužila kako ju je on natuko

isss..došao sam do nje i njoj nije bilo ništa..decko ima 190cm i 120kg...da ju je on odvalio...mmm..da.nebi joj baš bilo dobro
jos jednom nemoj krivo shvatiti jer sam u zgradi imao slučaj zlostavljanja te sam bio prvi na vratima da ubijem lika...najviše od svega su me naživcirale BABETINE uključujuci i moju staru koja je stajala na hodniku i slušala...njihova izjava je bila da je to njihova stvar...pozvao sam policiju i otišao dolje...naravno da lik nije otvarao..onda sam opet nazvao policiju i malo se svađao s njima jer ih nema 30min a znam da uvijek imaju neka patrolna kola kod doma sportova...nakon što došli lika su odfurali a po curu je došao otac
još jednom..nemoj me krivo shvatiti...nisam ja kukavica da mlatim slabije od sebe : hello2 :
i da sorry na OT