View Single Post
Staro 20.12.2006., 10:10   #16
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
nije mi do svađe, ali ja nisam na ništa zabrijao, bavim se muzikom od kada znam za sebe i znam nešto o dobrom zvuku i kako to treba zvučati

nisam nabrijan niti na Sony niti na ništa drugo, već, kao i uvijek, govorim iz svojih iskustava, jer sam dotične playere OSOBNO slušao za razliku od većine tu i čovjek je htio naša mišljenja, a ne mišljenja nekih novina ili recenzije, jer je to i sam mogao naći na net-u

lijepo sam mu odgvorio ne njegova pitanja, iz svojih iskustava, jer puno se stvari proda u milijunima primjeraka zbog dobre reklame itd, ja na to ne gledam, isto kao što me ne zanima što su Motorole najprodavaniji mobovi u SAD-u, jer znam da isti nisu dobri niti kvalitetni, niti vrijede te novce

eto, nije stvar što se meni iPod ne sviđa jer je to tako, već zbog toga što ti playeri nakon što sam ih slušao nelko vrijeme ovo ljeto nisu zadovoljili moje zahtjeve za dobrim zvukom, niti ekonomijom baterije, a na izgled i marku ja uopće ne gledam, jer mi to nije važno

sorryte na ovom OT-u, al sam morao napisat jer sam za prethodni post dobio bad rep (nije da plačem sada), a samo zato što sam jedini tu napisao svoja iskustva i manju usporedbu iPoda sa drugim MP3-ovima, pa onda ja pričam bez veze....

i da, nigdje nisam napomenuo da ne treba uzeti ovaj Shuffle, jer bi ga i sam vjerojatno uzeo za 300kn da nemam više novaca

btw, @Flare, NHF, ali tvoj post mi izgleda kao post nekoga ko je naveliko "zabrijao" na iPod: hello2 :

bobe je offline   Reply With Quote