View Single Post
Staro 20.12.2006., 01:49   #19
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Uvjek sam imao respekt prema profesorima. Dokle god su oni imali respekt prema meni. U osnovnoj sam imao fakat opičenih pa su neke zenske profe znale plakat. Al to je bilo davno. U srednjoj nas je bilo 4 muska u razredu i stalno smo neke gluposti izvadjali. klasika 25 cura i 4 muška. Nema sanse bit ozbiljan. Ali profači su bili OK vise manje pa nije bilo sukoba skoro nikad.

I onda u 4 razredu dobim neku mladu glupaču iz HR... Ajme... Beton... Na kraju se ispostavilo da i nije tak losa, al nemres mi izletit sa faxa i uc u razred sa bičem u ruci i počet vozit svoje, a mi do tad nismo skoro pa ni imali HR. Uglavnom radili smo joj pizdarije tipa nebulozne provale, fučkanje kad je okrenuta prema ploči (bila je full zgodna) i tak. Ja sam bio kolovođa tog ustanka i nakon jedno mjesec dana kad je skuzila da nemoze protiv na 29 + raska na nasoj strani je naglo popustila.

Sad na faxu mi je ekipa strasna. Sve sami ze***anti. Nisam se tolko smijo u zivotu. Uglavnom neznam kak bu zavrsilo, ali slutim nebu dobro jer je to ipak fax. Mene boli kifla jer onak pazim da ne pretjeram i svi misle da sam neutralan, al ono brijem kad se to jos malo uhoda nebu dobro.

A sto se tice snimke. Sve ih u maloljetnicki poslat. Profesoru dati odštetu. Prvo bi ih policajci trebali dobro natamburat. Da sam na profesorovom mjestu jednog bi odvalio imenikom u čvaljama u samoobrani pa nek me tuži....
Fleks je offline