Citiraj:
Autor mat
ozbiljno? kako to? sto je tocno toliko lose? sve sto znam je sto su mi napricali - da je grad lijep i jeftin. daj jos neki info 
|
grad je lijep u smislu 5 lijepih zgrada (drzavne ustanove i hotel) te novi autobusni kolodvor. zeljeznicki kolodvor izgleda privlacno socijalisticki...james bondovski rusko..neki moj filing
onda izadjes s kolodvora i saznas da skoro svi pothodnici sluze kao wci. onaj odmah uz zeljeznicku stanicu smrdi na 20m od ulaza. grad je neuredjen, prljav i neprivlacan. naravno glavna ulica je cista. ostalo je uzas. neznam koliko si star ali zamisli totalno neuredjen i u raspadnome stanju zagreb. e to je sofija.
klopa je kako tako jeftina. mi smo jeli u nekome menza restoranu za 16 kn .. nis specijalno kad je u zg to isto max 25-30 kn ... pljuge jeftinije ali imaju samo svoje marke. cuga neznam
centar prodjes u 1 popodne. nista vrijedno da bih potrosio 15 sati da dodjem do tamo. stvarno bih vise preporucio Beograd kao puno bolju destinaciju. zato se i vracam sad tamo...

mislim da je sofija na 2h voznje od zg ajde spizdi jedan vikend. ici cijeli dan do tamo se nikako ne isplati.