View Single Post
Staro 19.12.2006., 23:58   #53
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor mat Pregled postova
ozbiljno? kako to? sto je tocno toliko lose? sve sto znam je sto su mi napricali - da je grad lijep i jeftin. daj jos neki info

grad je lijep u smislu 5 lijepih zgrada (drzavne ustanove i hotel) te novi autobusni kolodvor. zeljeznicki kolodvor izgleda privlacno socijalisticki...james bondovski rusko..neki moj filing

onda izadjes s kolodvora i saznas da skoro svi pothodnici sluze kao wci. onaj odmah uz zeljeznicku stanicu smrdi na 20m od ulaza. grad je neuredjen, prljav i neprivlacan. naravno glavna ulica je cista. ostalo je uzas. neznam koliko si star ali zamisli totalno neuredjen i u raspadnome stanju zagreb. e to je sofija.

klopa je kako tako jeftina. mi smo jeli u nekome menza restoranu za 16 kn .. nis specijalno kad je u zg to isto max 25-30 kn ... pljuge jeftinije ali imaju samo svoje marke. cuga neznam

centar prodjes u 1 popodne. nista vrijedno da bih potrosio 15 sati da dodjem do tamo. stvarno bih vise preporucio Beograd kao puno bolju destinaciju. zato se i vracam sad tamo... mislim da je sofija na 2h voznje od zg ajde spizdi jedan vikend. ici cijeli dan do tamo se nikako ne isplati.
msvrtan je offline   Reply With Quote