ma ajde radili smo mi i gora sranja u osnovnoj
ženu iz engleskog smo tolko zivcirali da je jadna plakala i tresla se...cak je i poclea sjediti a nakon toga je sljedilo farbanje kose...nije mogla izaci na kraj s nama,...gadali smo je grudama snijega usred razreda
dali mi je zao?
nije...zasto? zato kada smo dosli u 5 osnovne kod nje divljacki se derala na nas...to je bilo nastavljeno i u 6. razredu...sto god nisi znao ona je vristala...vratili smo joj sve u sedmom i osmom razredu
pošto imam veliku glavu

profesor iz tjelesnog me zvao glavonjom iako imam vrlo upecatljivo prezime...a nista..zakljucao sam covijek u njegovu katedru u dvorani pokraj koje prode netko jednom dnevno

osveta je moja
profesor iz fizike nam je podjelio jedinice a dvojici strebera dao 5...test koji sam napisao je bio za 4 minimalno..kako sam mu se osvetio...njegov auto...ja na trecem katu...mala nuzda...
htio bi se isto tako nadovezati da su i ucenici kreteni kakvih nema...mi nikog nismo provocirali ili maltretirali bez povoda...danasnja djeca su poprilicno drugacija...
jednom prilikom prije cca pola godine hodao sam s cruom po ulici (isli iz linksa čuftek 350W

) neki lik od cca 30.g ti je malo brze prosao hodaju pored nas (zurilo mu se) te ti je okrznuo neku kliknu cca 6 osnovne...da bi mala na to rekla..GLE KONJA!
issssss...da sam ja to reko..znam da bi sljedece sto bi vidio bile zvijezde..i kada bi dosao doma opet bi ih vidio jer bi me stari natuko

kad bi mu rekao sto je bilo