View Single Post
Staro 19.12.2006., 22:04   #9
patakmeister
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Moj komp

patakmeister's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
OVO JE DOSAD NAJBOLJI ODGOVOR OD T-COM

Pošto sam ja započeo ovu temu red bi bio da kažem kaj sam uspio napraviti! Zvao sam t-com-ovce i naravno nakon što su mi prsti utrnuli dobio sam ih. Prijavih poteškoće i čekam! Kad nakon 30 minuta zove me tip i veli da je kod njih sve u redu i da vjerojatno imam jako staro računalo pa je zato internet spor, ali oni će ipak poslati servisera da provjeri! Dođe serviser isproba download sa njihove stranice i kaže sve je ok, na to ja upalim test a bwm.carnet.hr dobijem vrijednost od 680 kb/s i serviser kaže da je to je to i ode! I net je neko vrijeme radio dobro i opet naglo usporenje! Zovem ih opet i dobijem i žalim se opet na brzinu na što mi kažu da oni garantiraju samo 1 MBit do njihovog servera a za ostalo ih nije briga nije do njih! Pa se sad ja pitam još uvijek ko je tu lud ja oni ili neko 15????? Pa povodom toga ako neko ima neku ideju, savjet, preporuku ili nešto slično nek da odgovor! Ja samo znam da sutra ujutro idem u t-centar da vidim šta je to : bonker2 ! S ovom brzinom i da mi daju flat ne bi uspio mjesečno napraviti ni 30GB prometa!
patakmeister je offline