Ja neznam šta se događa.., kako su je uveli imao sam 2 zelena i evo još uvjek stoji na dva tako da sam tek sad skužio da tu vlada neka dreka
Evo, jedan poklanjam onima sa nulom kom fali a jedan nek mi ostane da ljudi ne pomisle : evo lopova !

Kad se pojavim na tržnici...
Moja filozofija oko gubljenja reputacije je sljedeća : puno reputacije je izgubljeno jer je dobivana od članova koji nemaju
jaku reputaciju ili je još uopće nemaju a povećala se onima koji su dobili reputaciju od članova sa visokom reputacijom.
Ma u početku me to zanimalo no sad ni ne razmišljam o tome jer treba pustit da to ide jedno 6-7 mjeseci i onda vidjet gdje si, šta si i kako si radio te krajnji ishod takvog rada u tom vremenskom periodu.
Mislim, glupo mi je čitati kometare i izjave tipa : "trudim se, pomažem i tražim gdje mogu pomoći, nisam nikog uvrijedio ili slično.. a nemam reputaciju - zašto namam ?"
To bi značilo da ciljano radim na njoj i pretvaram se da sam nakakav dobrica kako bi stekao dobru reputaciju.
Nema tu pretvaranja, ako me netko povuče za jezik - dobit će nazad taman mi 10 crvenih kartona dao a samu reputaciju treba shvatiti kao rezultat sveopćeg ponašanja.
Ona je zapravo odraz onoga kakvi jeste i čemu onda nerviranje ?
Dobro, malo sam počeo filozofirati

no to je to u globalu rečeno.