Re: Re: Re: Re: Struja
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
a ja ti bas htio reci da uzmes ups i rjesis se problema...
inace svako napajanje gubi snagu radom...znaci i 300w napajanje za godinu dvije nije vise 300w...koliko je neznam ...
ako vec imas toliko puno toga razmisli o nekom jacem napajanju..mislim kvalitetnijem..imas foltron 350w za 500-injak kuna..enermax isto...a chiftec 420w za niti 600kn...
|
kak ne volim takve priče za malu djecu. baš zbog ovakvog razmišljanja proizvođači napajanja toliko zarađuju... dignu nazivnu snagu za 50W i sad ekipa brije da im to nekaj znači... IZMEĐU 300W, 350W i 400W nema razlike u nijednom računalu koje si bilo tko od nas ovdje može priuštiti za kućnu upotrebu bez obzira na to utrpamo li mu 6 uređaja i OCamo li ga. bez obzira koji brand, niti je li to stvarna razlika, ili samo natpis na etiketi. 300W prave snage je dovoljno za bilo koje računalo. i još malo da proserem... zašto nitko ne koristi 2 napajanja? jedno samo za ploču, a drugo za uređaje? mislim ono... tu ljudi pišu o trošenju brda love na neki enlight i enermax koji su istinabog odlični, ali zašto se obazirete na te smiješne natpise i još gluplje cijene? zar nije bolje kupiti 2 solidna napajanja za po 250 kn svako? garantiram da će biti bolje od jednoga bez obzira kakvo to jedno bilo. (i nećemo sad o tome da compaq ormari imaju cijelu ladicu punu trafo-a i još jednu punu baterija)
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|