Citiraj:
Autor bobe
scooter-how much is the fish, jedina tehno pjesma koju mogu poslušat doma, u disku mi je svaka ista :confused:
|
ne zelim nikakvu svadu niti prepirku. ali molim te, imaj na umu da postoje ljudi koji vole i stuju nesto o cemu pricas. prije svega pise se te
chno, a ne ovako kako si napisao. nadalje, scooter je daleko od onoga sto je nastalo u siromastvu i jadu Detroita prije 25 godina, iz cega se razvila glazba koja se danas klasificira kao techno. scooterova glazba jest elektronska, no elektronska glazba je i u pozadini skoro svake Madonnine ili pak one koju pjevaju Britney Spears i Paris Hillton. a za njih vjerojatno ne kazes da su "tehno".
ontopic:
potrazi "Future trance" kompilacije, mislim da je to ono sto trazis. ako sam dobro shvatio tvoj opis. koliko god mi je mrsko povezati te dvije stvari u istoj recenici (trance i revolucionaran i velik bend poput Prodigya), uzmi si i i njihovih albuma. to bu vam fino grijalo usi cijelu noc.
sto se thunderdome-a tice mislim da to definitivno nije ono sto on trazi. dapace, bas suprotno

najbolje bi ti bilo da platis nekom DJ-u 100kn i cugu/ klopu za cjelu noc njemu i frendu da vam pusta mjuzu. dofurat ce si opremu i s gustom pustat kaj god tebi padne na pamet. a svu mjuzu koju si mozes zamislit ce ti dofurat, samo se dogovorite prije. da nisam daleko (daaaleko), sam bi ti se ponudio