View Single Post
Staro 18.12.2006., 10:10   #28
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Istina je da nema bas nesto pretjerano mjesta unutra, ali ipak je to midi tower pa to od njega niti ne ocekujem, za ono sto sam ja stavio u njega mjesta ima sasvim dovoljno.... U rangu do 800kn meni je to kuciste izgledom najljepse, ali o tome se ne raspravlja jer svako ima svoj ukus...

Instalacija diskova je najbolje rjesena, cd uredaja isto tako, jedino je instalacija kartica mogla biti malo bolje rjesena, premda nakon sto sam ubacio tri kartice skuzio sam sistem i sada mi za to treba par sekundi...
Veliki plus je sto sa njime dobijete i tri ventilatora 2x120 i 1x90, koliko su glasni e to ovisi od osobe do osobe, meni osobno ovi od 120 nisu preglasni, jedino je ovaj od 90 malo vise glasan....

Evo i slika sa temperaturama u kucistu.... Znaci konfiguracija je u sigu, graficku hladi zalman na min. okretajima, na napajanju je 120mm, procesor hladi box koji se ukljucuje tek kada tem prede 35° sto znaci da je cjelo vrjeme zapravo pasivno hladen, Ovi dva od 120mm na kucistu rade na max. a ovaj od 90mm je iskljucen...

Temeperature su uzete nakon 2 sata surfanja i slusanja muzike...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	temperature.jpg‎
Views:	181
Size:	9.3 kB
ID:	6906