View Single Post
Staro 18.12.2006., 01:56   #18
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
znaci ovako slozio bi se s kolegama oko ovoga izbora za tvoj buduci fotoaparat,evo i link za njega:

http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/a710.html

inace aparat je odlicno napravljen - stvarno kvalitetan,slika je odlicna,softver i ostale stvari i opcenito sve vezano uz njega je vrhunski izvedeno.

I ja sam vlasnik canona doduse ne tocno toga modela i mogu ti reci da ti se cini kompliciran na prvi pogled ali nakon kad ga uzmes u ruke i pocnes prckati po njemu sve ti bude jasnije jer se sve opcije vrte oko par gumbica,stvarno nek te to najmanje zabrinjava - full je jednostavan i nije sve automatski napravljneo nego imas i manual i programske seme pa si sam riktas kako tebi pase,znaci nije ogranicen s funkcijama sto je veliki plus.

kaj se tice punjivih baterija uzmi punjac s 4 baterije neka bude recimo 2600 mah i naravno da budu ni-mh.Izbor baterija ovisi o tebi mozes uzeti sanyo koji je poznati proizvodjac,a ujedno i najveci proizvodjaca baterija ili recimo cak i vartu koja je jako dobra,uniross,energizer....sve redom dobre i vrhunske marke...cijene se krecu oko 100-150 kn (punjac + 4 baterije).

I zadnje oko izbora memorijske kartice ja imam recimo takems,5 godina garancije i cijena je bila oko 150 kn - nikakvih prituzbi - obavlja odlicno svoj posao.Ti odlucujes na kraju krajeva sta ces i koju ces,ali velim ti takems odlican dojam ostavlja ne samo kod mene nego i kod nekoliko kolega koji koriste doticnu marku,tako da se ni tu nemoras zabrinjavati

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 18.12.2006. u 02:10.
undo je offline   Reply With Quote