Citiraj:
Autor gunther
Eto da se i ja malo ukljicim...
Prvo pravilo demokracije: svaki glas vrijedi jednako... tako mislim da bi trebalo biti i na forumu... Ako netko pohvali neciji post a ima mali milion reputacionih bodova, njegova pohvala mora vrijediti potpuno identicno pohvali onoga sa 0 bodova. Kao sto na izborima vrijedi jednako glas i zidara i doktora. I to je pravedno.
Meni je smjesno da se rega novi user, koji napise neku komentar koji se svidi nekome clanu koji ima ogromnu reputaciju, i sada tom novome useru reputacija odmah skoci nebu pod oblake... I nek se nadju par takvih usera, i taj novi clan ispadne jedan od najuglednijih clanova... smjesno...
|
To bi trebalo bit tako i bilo bi pošteno i jednako ravnopravno prema svima ostalima,MEĐUTIM...
Citiraj:
Autor Vuco
Hm..ono što sam ja pisao, je bilo prije i to je bilo otprilike točno (jer niti ja nisam znao sve postavke). A sada? Sada niti ja nisam više u ništa siguran.
Znam samo da je došlo do promjene (mislim, to svi znaju  ) i neke stvari iz mojega posta (računanje bodova etc.) su se naveliko promjenile (neke su postale važnije a neke totalno nebitne). Što i kako? Iskreno, neznam.
Žalosno je što se prepiremo oko stvari koje bi trebale unjeti poboljšanja u radu i kvaliteti foruma.
|
Mislim da mnogi više u išta nisu sigurni niti to znaju!
Ja bi prvi to reka.
Citiraj:
Autor fanATIk
ma ja se uopće nisam htio prepirat, samo sam htio znat kak to funkcionira. npr, zašto sam imao toliko i toliko rep pointsa a sad ih imam toliko i toliko. imao sam toliki rep power a sad imam nulu. dakle neko mi je prije dodijelio 12 rep pointsa a sad su 4. zašto je onih 8 izbrisano? zanimalo me što je točno srozalo moje rep power na nulu. i sad gledam, evo vraćen mi je rep power na 3 a izgleda da su mi postovi na ovom thredu donijeli još 9 rep pointsa pa ih imam 13. al nebitno. ak kalibriranje nije bilo gotovo, pa sam imao nulu kaj je to bilo teško reć? ili nije do kalibriranja nego do rep pointsa koje sam dobio pa mi je to diglo rep power na 3? poanta je da ja to neznam. a zanimalo me. i ti i atha velite da neznate. vi ste moderatori, pa kaj je čudno onda što to meni nije jasno.
|
Činjenica je da se sve da kalibrirat i udesit,ne postoji ta stvar šta se ne može udesit po nečijoj volji/želji, bilo to po nekim pravilima/zakonitostima ili po nečijoj volji. Ovi skokovi bodova su najnoviji primjer toga,a činjenica je da ti imaš pravo znat zašto je to tako, samo šta iskreno sumljam da ćeš dobit odgovor na to jer vidim da su se pojedinci počeli vatat za glavu kako ovo odmiče dalje...drugim riječima gube strpljnje...
Mene osobno zaboli đon koliko ću bodova imat,ako mi neko smeta ja mu kažem u brk svidilo mu se to ili ne,tako da me ovi bodovi ni malo ne tangiraju. Imam svoje principe po kojima bodujem.