17.12.2006., 20:20
|
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.askmehelpdesk.com/announc...html#post49109
Citiraj:
Autor horza
ljudi, mislite li da je reputacija nešto što ide po jedan klik? kako bi smo na taj način spriječili ljude da si nabrijavaju reputation? ili odlučili tko može reći da je nešto okej? npr. ako Mitzek ili RAK daju nekome reputaciju, to mora da je nešto dobro. a oni ne dijele takve stvari sam tak... zato njihova pažnja mora značiti više nego nekoga tko ima hrpu nekvalitetnih (da ne kažem spamerskih) postova, ili se nedavno registrirao, ili bio stoput kažnjavan, isl. stoga, reputacija ide onak... na kapaljku ako ju daju ljudi koji cijelo vrijeme daju, ili su se nedavno regali, a šapkom i kapom ako ju daju face. ali nitko (mislim da čak niti Tor) nema snagu reputacije dovoljnu za puni bod.
|
Citiraj:
Autor Vedran
vBulletin manual kaže:
http://www.vbulletin.com/docs/html/m...ons_reputation
Dakle na administratorima je da se malo poigraju i nađu najbolje omjere pojedinih faktora... što neće ići preko noći.
Glede 0 za npr. mitzeka i Costu, koliko ja vidim svi moderatori (including ozren/Beren/nara) imaju reputaciju 0. Super moda Jelca i admine je nula nekako zaobišla, ali to je sve samo stvar individualnog podešenja za pojedini tip člana foruma.
|
Citiraj:
Autor atha
Kako to funkcionira...
Osoba sa vise rep points daje ili uzima vise bodova nego osoba sa manje bodova. Sivi "kartoncici" su pozitivni, a znace da ste dobili pozitivan komentar od osobe koja nema dovoljno reputacije.
Dati nekome zeleni "kartoncic", odnosno rep points, mozete bez upisivanja komentara.
Dati nekome negativan komentar ne mozete, a bez da ne upisete razlog zasto je ta osoba zasluzila negativne rep points.
Npr, da ja mogu nekome boostati reputation, dao bih vise bodova nego BrunoZg - korisnik sa manjom reputacijom. Ali na ovome forumu je rijeseno tako da moderatori ne mogu ocijenjivati druge korisnike, vec mogu samo primati.
|
Citiraj:
Autor atha
|
Citiraj:
Autor horza
eto ga... kak bi blizzard reko...
"everything is now working as intended"
daklen... dosta toga je ažurirano, konvertiran je sustav za reputaciju i sad to jelte nešto i znači. sad bih molio da mi svi napucaju reputaciju tak da mogu athi i fleksu spičit u jednom kliku -1000 bodova
NAPOMENA
ljudi koji imaju veći nivo reputacije, automatski daju više reputacije onome kome daju. tak da pripazite kaj klikćete... mislim... ne morate pazit jerbo ćemo samo podesiti nivoe, al svejedno... npr. upravo sam bateriji dao pozitivnu reputaciju i lansirao ga u nebesa... to ne raditi
inače, ako Vam onaj prozorčić za davanje reputacije ne radi, to znači da ste se ispucali za taj dan ili tog korisnika, tak da ono... čisto da smo svi obaviješteni
|
|
|
|