Ja neznam stvarno...jel ja pričam kineski ili šta ima nejasno...pročitaj moje postove pa onda savjetuj ako hoćeš... : stoopid
Ja neznam dali ti imaš taj fotić ili netko,ali to je za mene qurac od ovce...ne zanima me šta je Carl Zeis leća,3x optički zoom je sramota za današnje pojmove i jačinu leća i svega ostaloga,općenito... : hitthewa
Pa ono,recimo samo primjera radi da Panasonic LZ3 - 5 Mpx ima 6 x optički zoom i 2.5" lcd i bolji je od tog Sony,naročito zato jer košta 1400kn...
Eto Gagi,hvala na savjetu,ali ne hvala,ako me razumiješ...
I evo da se još malo definiram...prednost i svakako imaju fotići sa 2xAA baterijama,nego sa vlastitom baterijom/akumulatorom...stim naravno da i ovi na AA baterije isto imaju 3.15V i sl. strujne adaptere za recimo kućnu primjenu...
Ali uglavnom između ova 3 je trilema. A ako ne bude Canon A710 pa neznam dali bolje uzet ovog Lumixa LZ5 ili pak Kodak Z650,pa pomozite...hvala.
EDIT :
IceFisherman fala za link,našao sam još jedan dobar...Fuji FinePix S5600 - 5Mpx i 10x optički zoom,a svega 1850kn...

Šteta samo šta ima svega 1.5" lcd i šta je takva gromada pa ga nebih imao gdje ni stavit,a od srama ni nosit nigdje...

ma šalim se,strašan je aparat za te novce! ali ipak nekako preglomazan...šteta jer je ja mislim best buy...