Citiraj:
Autor kagjes
prvotna namjena usporedbe je vise kao referentna , dakle koliko je u zaostatku. 931 mi je i od onih prikazanih tn matrica opet jedan od losijih modela. vidio sam par stvarno interesantnih modela drugih firmi koji su u tom rangu imali bolje rezultate. 931 je u konacnici tehnologija stara 2-3 godine. zao mi je sto ljudima preporucate nesto sto je objektivno lose. tipicna psihologija foruma, par opinionmakera, jos par koji se slepaju uz njih, i imas u preporukama stalno ista 3 modela. vec godinu dana. zar nije to malo cudno?
|
A gle uvijek mozes dati misljenje svoje i koje bi ti modele preporucio. Eto ja bi rekao da je 931bf sto se tice cjene od 2300kn imho jako dobra kupovina monitor nije savrsen ali bogme i nekosta 3500kn da mora biti.
Kada bi imao love da negledam naravno da bi birao nesto tipa 960bg ili 970p ali cuj 1000kn je 1000kn. znam da lg ima u istom cjenovnom rangu (2300kn) jako dobre monitore ali ja ga nebi uzeo jer po meni najzreliji proizvodjaci lcda su philips i samsung sto se tice jeftinijih monitora dok za skuplje bi birao dell-a, viewsonica, eiza i ostale. Sumnjam da na ovome forumu ima par "opinionmakera" jer evo samo u ovoj temi je masa ljudi izrazila svoje misljenje isto tako kada cu ja kupovati lcd (a kupujem ga) gledam svacija misljenja i mogu reci da 931bf nije savrsen ali je dovoljno dobar u rangu u kojem je a bogme to sam procitao i u dosta reviewa. I opet napominjem to mi nece znaciti ama bas nista ako mi neki drugi zapne za oko pa makar bio i losiji ali ce meni biti bolji jer na kraju krajeva sve se svodi koliko je nekome neki monitor ugodan za gledati...