Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 17.12.2006., 14:55   #199
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
///
Ocekivao bih da ce osoba od 31g odgovoriti malo zrelije i ljudskije sloziti post. Samo eto, prevario sam se. Nemoj se cuditi ako vec za ovo dobijes negativnu reputaciju. Sto nebi bilo ljepse da pitas administratore ako se dogodila kakva promjena u sustavu reputacije zadnjih dana, ili da provjeris i sam u svojem control panelu od kakve si reputacijske bodove dobio te za koje postove.

A i na kraju krajeva, nitko vas ne drzi ovdje. Ako vas brine koliko brojeva ispod avatara imate, a ne kakve postove ostavljate i kakve utiske ste ostavili svojim odgovorima i radnjama na forumu - zapitajte vi seba ista pitanja koja ste napisali pce teamu te koliko ste uopce doprinijeli forumu.

Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima.
80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje.
atha je offline