evo pratim ovaj forum i fakat mi nije jasno oko čega se sve zapjenilo. newalss je super iskomentirao pa da i ja dodam nešto.
recimo da je odavde počelo
Citiraj:
Autor micek_kc
ma daj ako vise imas kakavih sumnji da je ovaj sub odlican dođi k meni rado cu te zatvoriti u sobu uz LOTR 2 i 3 origi pa dok bude gotovo bit ce ti zlo :P a fakat si nevjerni Toma 
stvarno mi je dosta zlobnih komentara tipa "pa samo 40hz","samo 27cm" "joj pa kompresijska kutija"....
Sad otvoreno pozivam sve koji sumnjaju neka dođu k meni i kad cuju budu i vjerovali...
|
slijedi čovjekov odgovor
Citiraj:
Autor Imagine
Nevjerni Toma?
daj stani na trenutak pa se uozbilji malo / pogledaj u Sonus Artovom cjeniku koliko je taj mali B&W sub koji me ostavio nekako hladnim pa promisli koliko bi me oduševio taj tvoj Fokal.......
Mogu ti slobodno napisat neki zlobni pljucajučki komentar na ono što si kupio ali ti pokušavam nekako objektivno istaknut neke stvari jer mislim da imaš 'problem' zbog neiskustva/subjektivnosti...
hebat ga, nemožeš poljubit curu pa kazat kako se ona ljubi najbolje u kvartu a istodobno da ti je to bila prva i jedina ženska koju si poljubio
a na drugu stranu ne želim ti upropastit to doba zadovoljstva pomažući da skužiš nešto za što ti nije vrijeme...
zato sorry na nepotrebnim glupostima u topicu i daj gdje su više te slike i filmići kako sub ruši cvječe s prozora koliko je jak ? 
|
ovdje je micek popizdio. neznam na što.
Citiraj:
Autor micek_kc
upravo si se pokazao koliko si nezreo... daj covjece idi sa svojim "ja sam najpametniji na svijetu i ja sam vidio sve i cuo sve i imam najbolje sve" svojim prijateljima(ako ih imas) pricati.
Boli me tocno ona stvar koja se zove ****c za to sto ti mislis da je veliko dobro a jako kvalitetno. Kladim se da si zestoko iskompleksiran posto tu me kao gledas iz visine.Kao ono ja nemam 30 god automatski nisam dovoljno audiofilski adekvatan ... Jedno pitanje samo? Jesi ti to mozda ljubomoran zbog moje kupnje pa sad tu seres sub-u zato jer ga ti nemas? Pokupi svoj iq velicine reda <75 i idi slusaj tamo svoju samogradnju i prestani mi dizati tlak.
|
imagine odgovara
Citiraj:
Autor Imagine
Ljubomora, da upravo to ...kako me lako pročitat.... : roller :
a sad ozbiljno...nisam ti htio nabit ništa s visoka jer znam kako je to pošto sam nedavno iskusio isto bez razloga...moja jedina krivnja ovde je što sam upao u sredinu u koju neke priče ne pripadaju pa sam sam se zato i htio zadržat na nekim jednostavnim stvarima po čemu sam dobio filing da se prosuđuje kvaliteta...pa otud i priča o tome da daš slikice i filmič kako sub rastura. Iskreno,nisam uopće to namjenio kao pogled s višeg...
Kupio si sub za 1500kn. Super za te novce no gledano onako objektivno vidim da ti nedostaje ona doza kritike prema stvarima a to imaju ljudi sa malo više stvari iza sebe...Ja sam ti naprimjer prvi koji če ti istaknit sve minuse svoje samogradnje iako misliš da imam taj stav da je moje najbolje and so on...
neznam zašto te toliko pogađa moje skrečanje pažnje te mišljenja o nekim stvarima da me moraš tako direktno skenjat s tim o iskompleksiranosti i IQ...daj ohladi malo jer ne vjerujem da ja mogu na takve stvari ubuduče bit ovoliko hladan a onda če ti bit jasnije kako izgleda moje pljuvanje i pogled s visoka. Nažalost to obićno kao i uvjek na forumima vodi samo u veće prepucavanje dok neko ne odleti prisilnim putem...
|
ovdje micek definitivno nije dobro čitao imagineov post (pogledaj boldano gore i dole)
Citiraj:
Autor micek_kc
Mislim ono imas ti stvarno 15 god ili koji k...c? Samo nastavi ovim tonom pa ces vidjeti tko ce izletjeti... I bas su ti prekrasne prijetnje "vidjet ces kak mogu skenjat" i uopce me ne diraju.lijepo odleprsaj s teme jer je ocito da tvoje "audiofilsko znanje" tu nije potrebno...bok
P.S. posjeti nekog da ti da prirucnik o slaganju u rečenici i padežima : bonker2
|
moje mišljenje je da je audiofilsko znanje na audio, video, DVD podforumu potrebno.
Citiraj:
Autor Imagine
I onda MENI Gabre kaže da sam uporan .
Trudim se ne uzimat za ozbiljno ljudska obračanja preko neta iz tog razloga jer sam siguran da nebi tako nastupio u stvarnosti...(ako imaš ikakvog odgoja)
No od tebe mi je već lagano muka zbog toga razloga što si me stavio u hebenu poziciju iako nemaš dovoljno inteligencije za to.
Da ti sad idem vratit uvredu te te kenjam na račun onog što si kupio (Čitaj kao : serem po tuđim stvarima) samo bi stavio Gabri osmjeh na lice potvrđujući njegov zadnji komentar ...
A da ti idem vratit te te kenjam na račun znanja te onog što si napisao u recenziji i inače opet hebeno jer po onom "od velike ribe postoji veća" isto tako nebi volio da to netko radi meni a vjerujem da bi mi netko tako vrlo rado vratio uslugu kad bi pitao nešto o kompu tj. stvari koje ne kužim toliko i niti mi je važno da kužim...ž
Govoriš o mom tonu ali jel ti čitaš ovo šta pišeš zadnjih par postova i na osnovu čega ?
|
micek, ovo nije tvoj nego naš forum i ne možeš tjerat ljude ko iz svog dvorišta. ti lijepo prijavi adminu, pa nek on rješava. mada neznam šta ovdje ima rješavat. čovjek dao svoje mišljenje.
Citiraj:
Autor micek_kc
@Imagine
vec sam ti rekao da kupis svoje prnje i nosis ih negdje drugdje jer dosao si samo spamat...nabij si taj tvoj sub i pojacalo od 20k kuna da ne velim gdje(mislim da svi znamo kuda  ) Kazes da sam ja poceo vrijeđati a ti mene nazivas derištem(tako si mozes svoje prijatelje zvati) i ti bi meni stisnuo pljusku...ako si takva faca dođi do mene pa budes vidio "zidarsku" pljusku od dvometrasa... i opet dokazujes s tim sto pises "meni to nije nista posebno jer ja imam samogradnju za 12k" da svatko svojeg konja hvali : bonker2
i da eventualno ces ti dobit bananka jer si ti poceo vrijeđati...i hvala bogu da vise neces nista pisati...btw pare sam zaradio svojim rukama i nije mi nitko dao ni lipe
a sad kad sam rijesio problem "nabrijanog audofila" aka Imagine-a sada postam KONACNO slike... uzivajte
|
definitivno mi nije jasno di je imagine počeo vrijeđati, al vidljivo je di je to isto počeo micek.
otvorio si topic da ljudi daju svoje mišljenje o subu, i dobio si ga. to što tebe jako pogađa što neko nebi uzeo sebi taj tvoj sub ni pod razno, to je samo tvoj problem. to je isto ko da mene neko provocira " kaj voziš tu mazdu, lexus je 17 puta bolji". i čovjek bi istinu rekao, al
meni je mazda kao prvo - dobra, a kao drugo - nemam para za lexusa. ili da me sad neko pili, kaj si ne uzmeš core2duo, prži je pun k.... od tvog amdejca. boli me kita kolko je brži, za sad mi je amd dovoljan. to si i ti trebao napravit u startu al si se ti našao uvrijeđenim. gledajući postove, neznam s čim.
naravno, ovo je svo IMHO. nemoj se i od mene osjetit uvrijeđenim, trudim se bit objektivan. a i strah me bana