Tema: novi chiftec
View Single Post
Staro 03.10.2003., 21:26   #20
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
eh kian nasao sam sto je bio problem s onim antecom....zapravo dva problema...kad sam ja trayio to kuciste nisu ga vise imali kod nas a i bio je po hebeno skupljoj cijeni...mislim da je skocio za 850 na 1100-1200kn..a drugi je sto dva ili cak tri 5.25 slota su u razini maticne pa me frka da li lako stane ladica na to mjesto...nazalost nara kad je testirao to kuciste nije stavljao nis u njega...ak se dobro sjecam da je to bilo to kuciste...

a denis sto se tice casetek sve sto mogu reci je da kad jednom sjednes na konja ne kupuje ti se magarca...naime odkad imam 12cm vent ne zelim cuti za kuciste koje ima 8cm ventove...odnosno poklon bi cak bio proslijeden...ovo moje trenutno je codegen mini server i naprijed mogu staviti ventove kakve hocu i di hocu..jos razmisljam odostraga napraviti prostor za 1x12 umjesto 2x8cm i to je to...ali i ovo kuciste ima minus...tesko je izvaditi diskove do zla boga..sto je opet prednost jer ako ljudi gnjave objasnim gdje su mi diskovi pa me shvate

zato i idem sad u mali projekt sprckavanja kucista pa cu vidjeti kako ce to ispasti...
msvrtan je offline   Reply With Quote