Neznam meni se iznutra najviše sviđa Casetek. Naravno je da će mu bar 20 ljudi s foruma naći neku grešku i zamjerku

. Ja za sad nisam vidio da je spomenuto neko kućište, a da nije dobilo bar par Replaya da dotično niš nevalja.
Moj bi zaključak više išao u smjeru da postoje ljudi koji toliko razmišljaju o detaljima u kućištu te da su to vrijeme potrošili na neki rad koji donosi novac komotno bi mogli dati taj novac da im se izradi kućište po narudžbi. Možda bi čak nakon što im je kućište izrađeno tvornica bila željna otkupiti ideju pa zarade još love. Ali onda to nebi bilo to, jelda?
No šalu na stranu mislim da je jedino kvalitetno riješenje izložiti što više kućišta u dućanu pa ostaviti ljudima da odluče.
Možda samo kao mali detalj, gospodin koji je nekidan bio u dućanu i potrošio 90 minuta na razgledavanje svih mogućih i nemogućih modela na kraju je odlučio kupiti Casetek kućište i 460W Enermax. Valja i spomenuti da je to učinio bez sufliranja prodavača. E sad koliko taj gospodin zna i koliko iskustva ima.......?
P.S. Likovi su izmišljeni te nisam kritizirao nikoga s Foruma samo spominjem da takvi ljudi uistinu postoje;p