Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
hebo vas racunalni tehnicari , mehanicari ,vodoinstalateri , prodavaci magle serviseri i slicna sranja , NHF mislim al ono ak oces bit nesto ides u gimnaziju ..
ja sam zavrsio opcu , .......cut.......
ine svacam cemu mu svi namecete da mora ic na FER???
ocito niste vidli ovo http://mrzim.bloger.hr/post/mrzim-ferovce/115820.aspx : goood :
pa ima i drugih fakseva kaj vam je .. prvenstveno ciljam na one humanističke .
|
Citiraj:
Ostale fakultete ferovci vole procijeniti po tome koliko tamo ima pičaka. Kao, ovaj faks, iako je društveni, dobar je jer ima zgodnih cura. Cure su na FER-u kao Jetiji. Em dlakave i velike, em im je samo postojanje upitno i nedokazano. Ne znam samo što bi ferovac radio sa zgodnom curom, prvo bi joj ispričao vic o dvije funkcije i derivaciji, onda bi je pitao je li ikad overklokala procesor i na kojoj je temperaturi pod punim opterećenjem kad pokrene Super pi. Kad ne bi zaroktala od ushićenja nego bi ga od***ala te otišla bludničiti s nekim s Ekonomije, konstatirao bi da je lezba i ogovarao je s drugim ferovcima za kriglom virtualnog piva u World of Warcraft i odmjeravao sise i dupeta oskudno odjevenih elven čarobnica.
|
lik je car : goood :
btw. ako te zanima programiranje vise nego HW...idem u teslu, i u prvoj godini ucis neke osnove kompjutera, sto svi znaju, al eto mora se popunit satnica
druga godina
-e tu je vec ozbiljnije, tu ces dobivat prve kulje iz racunalstva
tada se pocne ucit o C-u i programiranju uopce, ucite funkcije, varijable, i ostala sranja...to bi se ko fol trebalo sve naucit u 1 godini...al nema sanse, radis neke manje programe, tipa moras izracunat stranicu trokuta i takve pizdarije...i trebas po zimsim praznicima na praxu...to suxa
treca godina...tu sam ja, vise manje isto kao druga, samo pocnes raditi programe sa GUI-em...al jos uvjek to ostaju mali programi, koje mozes programirat u roku od pola sata
cetvrta godina
-za***ancija---tako sam barem cuo, navodno je 4. sto se tice informatike puno laksa
ostali predmeti....matka---sve ovisi o prof., ako dobijes moju profu, neces imat vise od 2...GARANTIRAM
fiz-u toj skoli svi profesori iz fiz. su dobri, i uvjek spremni objasnit po 3. put ako netko nije razumio...ocjena 5..nema boljih od njih...
OE (osnove elektrotehnike)-to ti e najvazniji strucni predmet, tezak je, al barem naucis, (cuo sam da u rudjeru sto se tice OE nista ne kuze), tu ces poprilicno zivaca i vremena izgubit na 1. godini, kasnije je lakse.
neda mi se sad vise pisat
uglavnom, ekipa je pre***ena

(i ne, nece te objesit za vjesalicu : suicide) ''pravo muska''

, picki nema

al uvjek se mozes popest na kat iznad do X. gimanzije, gdje je raj (valjda su nas zato strpali u istu zgradu)
sta jos...wc-imamo senzore na pisoarima : goood : nemoras vise stiskat gumb da pusti vodu
--postoji problem, u diplomi na kraju skolovanja ti NECE pisat ''tehnicar za racunalstvo'' makar si uzeo taj smjer, pisat ce ti ''elektrotehnicar'' sto i nije nuzno lose, imas veci izbor poslova koje znas obavljat. ja sam usao u tu skolu sa namjerom da se bavim kompovima, al sad vidim da ni guranje prsti u 220V nije tako lose : goood :