View Single Post
Staro 15.12.2006., 22:14   #43
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor beroland Pregled postova
Čuj, ako nije neumjesno pitanje, jako bi me zanimao tvoj odgovor:
Vidio sam da si rekorder u OC-u u kategoriji E6300. SVAKA ČAST!!!
No, vidio sam u tvojoj validaciji da si to postigao sa matičnom Gigabyte DS4.
Što bi reć da nisi više na toj ploči. Znam da OC nije bit funkcioniranja kompa i da pretjerani OC dovodi do nestabilnosti, ali me jako zanima tvoje mišljenje, budući da očito imam priliku komunicirati sa jednim od OC guru-a : goood :, a istovremeno pretpostavljam da ću uzeti DS 4 pa mi savjet treba i koristi.

Ja sam u OC-u amater i najvažnije mi je da mi je komp pouzdan i stabilan i brz za rad s ofiiceom, webom, grafikomu, LAN-om i Videom u granicama stabilnosti.
thx : goood :

ja sam ti imao gadnih problema s kompom tj. s kompatibilnoscu...nesto mi se klalo u kompu...ili mema i ploca ili nesto drugo...2 mjeseca sam se s tim zezao i nisam mogao nikako da otkrijem uzrok, da bi na kraju prodao plocu jer se vise nisam imao zivaca zezat...da nije bilo te zahebancije jos bi je sad imao

generalno, ploca je odlican overclocker i nemam nekih zamjerki na nju...samo treba malo opreza kod biranja memorije za tu plocu...ostalo je u najboljem redu..tak da s njom nebi trebao imati problema...

kad uzmes komp lijepo clocknes proc na 400x7=2800Mhz, memu stavi sinkrono s procesorom (400x2=800Mhz) s latencijama 4-4-4-12 i naponom 2V...ali otom potom...kad dobijes komp cemo o tome

Ph03n1x je offline   Reply With Quote