View Single Post
Staro 15.12.2006., 21:14   #65
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Jedino je bed što ćeš morat puno učit, morat ćeš se primit rada zaozbiljno. Pogotovo kad stisnu kontrolni. Ja sam treća godina i sad je popravo teško, pogotovo zadnja 3 tjedna, ovaj tjedan smo pisali 6 testova pravih, smiješ tri pisat na tjedan al boli njih kifla za to. Najgore je 9. i 10. mjesec kad se vratiš sa praznika, svi se za***avaju vani na zraku a ti moraš bit u kući i učit jer kasnije nećeš stić. I još ono što je dobro to da će u razredu ziher bit dobrih ženski, bar je kod mene tako
Hmmmm zašto mi ovo zvuči poznato
ponavljam što sam prije rekao i potvrđujem tvoje
Evo, ja sam kampanjac. Ne učim redovito i kada dođe polugodište, nakupi se toga i stisne te pošteno, tako da sad u zadnje vrijeme učim kao sivonja, po cijeli dan i još neki puta ne stignem sve : baad :
Svaki dan barem par sati, bolje prije nego šte se nakupi...Recimo ne učiš neko vrijeme i dođe npr. test iz latinskog. Gdje ti možeš naučiti nekoliko stranica riječi i gramatike nepoznatog jezika u par dana prije dana (neki puta u mom slučaju i dan-dva prije samog ispita). I kad se uči redovito full je lako imati neku jaku četvorku, pa čak i peticu.
Ono, ako ti se ne uči, kad se upišeš u gimnu morat će se to brzo promijeniti.

U mom razredu, jezičnoj, 9 dečkiju i 22 cure. Ali nisu baš sve bajne
I još kad budeš bio viši razred i onda budeš imao prvašice : goood :

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote