View Single Post
Staro 15.12.2006., 20:18   #76
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Nemojte se pripirat toliko...da vam atha i neko drugi nebi stisnuo ban.
Bego, to je ono najtragićnije...
figurativno rećeno ,da ja derištu zaljepim plesku okrivili bi mene a ne derište koje je izazvalo tu reakciju....
I tako kad vidiš moje provedeno vrijeme ovde / broj postova i Micekovo šta misliš koga bi moderator banirao te shvatio kad trablmejkera ukoliko bi ja sad sebi uzeo tu slobodu za takav tip odgovora /istu slobodu koju je on uzeo sebi za taj ton kad mi piše odgovore?

Citiraj:
Autor bego2 Pregled postova
Što se tiče suba heben je. Ak piše da je 40 hz neka je.
Za 1500kn odličan no opčenito, a to je ono o čemu sam govorio -ništa specijalno. Šteta šta je micek to moje o kompresiji shvatio kao 'napad' na to što je kupio...nisam znao da je toliko nesiguran u svoju kupovinu pa mu je potrebno da mu svi govore kako je to baš super.
Ne znam što da više napišem jer bi pisao bezveze pošto kad ideš nekog uvrjedit,da bi uvreda bila shvačena potrebno je posjedovat određeno znanje ...a on i teorija nemaju blage veze jedno s drugim ,,,,,a za daljnji tok topika mislim da je smijuruja za ne povjerovat...on kupuje sve to napamet na osnovu etikete i 'rekla kazala' te zbog nekog fetiša (uostalom to je i sam rekao )
Zbog tog neznam jel luđi on ili oni koji su mu to sve omogučili ( čitaj:dali lovu... )

šta se tiče te dotične kutije koju zovu subom... a ima 25 kila te se spušta do 40 hz ...

Možda bi i imao neko drugačije mišljenje o tom da nisam sebi napravio subove u samogradnji uz masovno proučavanje tematike....
Ovako je razumljivo da to ne smatram osobitim pošto sam bio krenio radit sub u samogradnji namjeravajuči uložit 7kila kuna da bi nakraju po upotrebljenim djelovima ispao između 11 i 12. Nisam to u početku namjeravao no spojen je na pojačalo skuplje nego ovaj sub o kojem je topik a svaka kutija (samo sirova kutija bez drajvera i amplifikacije) je teška 40 kila te se spušta do 20 hz i radi baš do neke sredine 40 hz gdje taj sub od JmLaba završava : goood :

Micek, eto sad uživaj jer ne namjeravam ništa pisat ovom topiku ,možda se vidimo u nekom drugom ako me ne baniraju ...: hitthewa